Sådan bliver en videoproduktion til

skrevet d. 10 juni - 2013

I dette blogindlæg vil jeg gennemgå hele processen der står bag en videoproduktion fra Bleep Films. Her kan du få et overblik over hvor simpel hele processen er for dig som kunde.

Når du bestiller en videoproduktion eller reklamefilm hos Bleep Films, er processen altid helt simpel for dig som kunde.

Det hele starter over en mail eller telefonsamtale. Her snakker vi sammen om hvad din video skal indebære og evt. hvilket budget du har afsat til videoen. Derefter laver vi et udspecificeret og uforpligtende tilbud.

Når vi er blevet enige om en pris, begynder vi på din video med det samme.

I tæt samarbejde med jer, finder vi på idé, skriver manuskript og laver storyboard, så videoproduktionen bliver præcis som I ønsker den.

Derefter finder vi sammen en dato og lokation, hvor optagelserne kan finde sted.

På optagelsesdagen starter vi med kort at briefe og gennemgå hvad der skal ske og hvornår. Derefter opsætter vi vores udstyr og instiller samt tester det, så vi sikre den bedste kvalitet på optagelserne.

Vi giver altid kunden mulighed for at kigge på videooptagelserne løbende, så vi er sikre på at I er helt tilfredse og dermed får den ønskede videoproduktion præcis som I vil have den.

Næste led i processen er redigering. Dette er den mest tidskrævende del fra vores side. Under redigeringen eksporterer og uploader vi løbende videoen skjult på YouTube. På den måde har du heletiden en idé om hvor langt vi er i processen og du kan evt. løbende komme med rettelser og forslag.

Vi tilbyder desuden vores kunder at tilkøbe professionelt lydmix og originale musikstykker. På den måde holdes jeres brand helt unikt.

Når videoproduktionen er helt færdig, får du igen mulighed for at se videoen igennem og komme med de sidste rettelser. Alle rettelser er inkl. i prisen.

Når videoen er lige præcis som du vil have den, eksporterer vi til dit ønskede medie/platform og leverer videoen online, med post eller kommer forbi dig og afleverer den personligt.

Når videoproduktionen er leveret, giver vi dig mulighed for at få den sat op på din helt egen YouTube kanal. Vi kan gøre videoen synlig for dig, designe din egen unikke kanal og lave en flot og professionel opsætning af dit indhold. Du kan klikke her og læse mere om fordelene og hvad vi kan tilbyde dig på YouTube.

 

Det var hele processen bag en videoproduktion fra Bleep Films. Som du kan se, er du som kunde tæt med i processen, uden det bliver for tidskrævende, anstrengende og uoverskueligt for dig.

Har du flere spørgsmål angående videoproduktion fra Bleep Films, så kan du kontakte os på telefon +45 28893165 eller sende os en mail her.

Du kan se eksempler på tidligere videoproduktioner i vores showcase eller i videoen herunder: