Velkommen til Bleep Films Blog

skrevet d. 2 april - 2013

Hej – og velkommen til Bleep Films Blog!

Her på bloggen vil vi løbende poste indlæg omkring videomarketing / reklamefilm og generel videoproduktion.
Vi har arbejdet med online video og YouTube lige siden YouTubes spæde start og var de første danskere nogensinde til at blive ‘YouTube Partners’ med Google og dermed blive betalt for at lægge videoer ud.
Derfor har vi en bred og mangeårig erfaring med den online brug af videoer, og er med helt forrest på nye trends og tendenser på området og ved hvordan de bedst muligt kan udnyttes.

Hvad kan du forvente at finde på denne blog? 

Det medie vi arbejder med er konstant omskiftende. De digitale platforme og tendenser udvikler sig hele tiden – hurtigere end noget andet felt.
Det er de nødt til, for ikke at uddø.
Det kan være svært at følge med og holde sig opdateret – praktisk talt umuligt, hvis man vil holde sig helt skarp og up to date på samtlige medier.
Men her på bloggen kan du holde dig opdateret på alt hvad der rører sig indenfor online video som medie og YouTube som platform.

Vi holder øje med det hele, og serverer det her på bloggen for dig. Letlæseligt, letforståeligt og lynhurtigt – så du hurtigt kan blive opdateret og holde et overblik.

På den måde er der kun ét sted du behøver at følge med.

Og der er ikke langt fra ord til handling – vi hos Bleep Films kan nemlig levere både kreative videoer og reklamefilm samt opsætning og administration af en professionel YouTube kanal til din virksomhed.

Hvem er Bleep Films?

Vi er et kreativt marketinghold med speciel fokus og interesse i produktion og brug af online videomarketing og reklamefilm. Det vil sige videoer som du eller din virksomhed kan have liggende på hjemmesider og/eller platforme som f.eks. YouTube og Facebook.

Hos Bleep Films står vi altså for hele processen fra idé til produktion og efterspil.
Vi kan hjælpe dig hvis du ønsker at få lavet en reklamefilm til din hjemmeside eller andre platforme. Vi tilbyder alle former for videomarketing. Reklamefilm, profilvideo, YouTube video, præsentationsvideo, instruktionsvideo, greenscreenvideo og meget mere.

Derudover tilbyder vi, i kræft af vores YouTube erfaring, at oprette, opsætte og administrere en professionel YouTube kanal til din virksomhed – eller optimere og administrere allerede eksisterende kanaler. YouTube er et socialt medie som Facebook, og er den hjemmeside i verden hvor der bliver fortaget næstflest søgninger om dagen (også i Danmark) – så hvorfor skulle du og dit brand ikke være stærkt præsenteret her?

Kontakt os idag – og få et gratis og uforpligtende tilbud på din næste reklamefilm.