FCK’s Interaktive Straffesparkskonkurrence

skrevet d. 18 april - 2013

I dag lancerer FC København et helt nyt og banebrydende projekt.
Ved hjælp af kreativitet og teknisk kunnen, bliver videoplatformen YouTube omdannet til et spil – og du får som tilskuere mulighed for, at bestemme slagets gang i videoen.
Bleep Films har stået for alt fra idé, tilrettelæggelse og optagelse til redigering og opsætning!

Hvem har lavet FCK’s interaktive straffesparksvideo på Youtube? Det har vi!
For godt et år siden indledte Bleep Films et samarbejde med hovedstandsklubben FC København. Projektet hed FCKTV, og skulle være en af Danmarks førende YouTube kanaler.

Da vi hos Bleep Films er førende danske eksperter i YouTube, blev vi ansat til, at være med til at lede projektet. Vi designede og kodede dem en professionelt udseende YouTube-kanal, strukturerede alt indhold og skrev alt meta data.
Idag har kanalen fået 1.749.000 views, og må siges at have indfriet alle forventninger.
Siden da, har Bleep Films været ansat som fast ‘YouTube administrator‘ på FCK TV’s kanal.

Idag lanceres så næste skridt, som er kreativt udformede ‘konceptvideoer’.
Videoer hvor du ikke bare er tilskuer, men aktør, og med din mus kan styre flere millioner kroners fodboldben – fra kontoret eller sofaen.
Spillet bygger på kreativ brug af YouTube og hele ideen er udtænkt og produceret af Bleep Films.

Vi har mange års professionel erfaring med YouTube, og pitchede hele ideen for lederne i PARKEN tilbage i efteråret. Idag lanceres spillet så endeligt, og vi er enormt stolte.

Bleep Films er et kreativt videoproduktionsselskab med specielt fokus, interesse og erfaring i video som format og YouTube som platform.

Ønsker du eller din virksomhed et projekt som FCK’s Interaktive Straffesparkskonkurrence – så kontakt os, og lad os komme igang!

Mere information omkring spillet, samt en ‘case study’, vil snart følge her på bloggen.