Fang stemningen med en eventfilm

skrevet d. 12 juli - 2013

Hvis du eller din virksomhed har planlagt et fedt arrangement, kan en eventfilm fra Bleep Films fange den gode stemning i en lækker video. Videoen kan bruges til at dele på sociale netværk, internt i virksomheden eller til at reklamere og direkte markedsføre din virksomhed.

Spreder glæde og markedsfører

Ville du nogensinde arrangere et stort arrangement eller en firmafest, uden at sørge for at der på en eller anden måde ville være billeder til at dokumentere det hele? nej vel?

Et billede siger mere end tusinde ord. En video viser 25 billeder hvert sekund, så overvej potentialet i en video på bare 60 sekunder.

En god eventfilm skaber glæde hos seeren, men kan også bruges til masser af andre ting, for eksempel til markedsføring af din virksomhed. Herunder kan du læse 5 gode grunde til, at få lavet en eventfilm:


1. Glade ansatte arbejder mere
Hvis din virksomhed holder en privat firmafest, kan en eventfilm deles internt med de ansatte eller vises på storskærm for at sprede glæde og god stemning mellem de ansatte på arbejdspladsen. Som alle ved, er glade og tilfredse medarbejdere nøglen til en succesfuld virksomhed.

2. “Blær dig” med god samvittighed
Ingen kan lide en blærerøv eller en dårlig selvpromoter, der ligger vægt på de helt forkerte værdier. Deltager du i et velgørenhedsarrangement eller lign. er en eventfilm en af de bedste måder at markedsføre din tilstedeværelse, da den både reklamerer for dig og for den velgørenhed du støtter op omkring. På den måde skaber du tillid hos kunden og viser samtidig at du gør noget for at hjælpe andre.

3. Gå viral
Med en spændende, sjov og underholdende eventfilm er der mulighed for, at din virksomhed får en masse gratis eksponerning, hvis videoen går viral. Et eksempel på det er Festlastbiler.dk. Deres video fik pludseligt en masse opmærksomhed på YouTube. Videoen har nu over 500.000 visninger – og det er noget de har fået et rigtig godt udbytte af.

Brug af YouTube giver dig et hav af muligheder for, at eksponere din virksomhed og sende seeren direkte til dit eget site eller det produkt du sælger.

I modsætning til hvad de fleste fleste videoproduktionsselskaber vil forælle dig, er chancen for, at en video går viral, dog aldrig noget man kan være sikker på. 
Der bliver uploaded 100 timers video til YouTube hvert eneste sekund, så chancen for, at det er lige præcis din reklamefilm der går viral, er ikke ret stor – specielt ikke uden det rigtige stykke forarbejde. Hos Bleep Films har vi længe haft fokus på brugen af videoer på YouTube, og de videoer vi har produceret, har sammenlagt fået tæt på 8.000.000 visninger og givet os en invitation til at besøge Googles hovedkontor i København. Igennem produktionen af disse videoer, har vi tilegnet os meget viden omkring hvad der virker på nettet – og hvad der ikke gør.

4. Hold følgere opdateret og motiver dem
På sociale medier kan du holde dine følgere opdateret med et anderledes opslag der ikke bare beskriver, men direkte viser dit event. Barsektionen fik produceret en eventfilm der blev optaget til virksomhedens release party. Videoen blev efterfølgende sendt ud og delt rundt blandt de deltagende til festen. Barsektionen har efterfølgende genbrugt videoen til at motivere og lokke folk til at deltage i deres fremtidige fester.

5. Der er intet der viser en stemning som en video
Du kan prøve med billeder og blogindslag – men der er intet der viser en stemning som en video. Hvis du ønsker, at dit publikum skal leve sig ind i stemning og få lyst til at deltage, er det en eventvideo du har brug for. Kombineres smukke optagelser med den helt rigtige musik, vil dine seere sidde tilbage med en “wow-følelse”. 
Men tag ikke blot vores ord for det – se selv i videoerne sidst i dette indlæg.

Derfor skal Bleep Films lave din eventfilm

Vi er et ungt og nytænkende videoproduktionsselskab, som er med på den online video-mode. Selvom vi er et ungt firma, har vi mange års erfaring inden for videoproduktion til online brug. Vi ved hvad der rører på sig og hvordan en eventfilm skal opbygges, så den fastholder seerens opmærksomhed og dermed sælger mere.

Vores store erfaring inden for video afspejler sig dog ikke på prisen. Vi synes, at alle virksomheder, store som små, skal have råd til at brande sig med professionel video. Derfor koster vores produktionshold langt under den gennemsnitlige markedspris.

En typisk eventfilm hos os koster mellem kr. 1.499,- og 2.999,-

Herunder kan du se nogle eksempler på eventfilm lavet af os:

 

Tak fordi du valgte at læse mere omkring eventfilm hos Bleep Films. Kontakt os her og få et rigtig godt og uforpligtende tilbud på din næste eventfilm.