Animationsvideo til virksomheder

skrevet d. 20 juni - 2013

Nu tilbyder Bleep Films animationsvideo i den populære tegnefilmsstil, som bl.a indeholder karakteranimation indpakket i en letforståelig og humoristisk fortælling. 

Virksomheder benytter ofte animationsvideoer og korte tegnefilm til at forklare indviklede koncepter, så let kan forstås af den potentielle kunde. Hvis animationsfilmen bliver produceret rigtigt, så vil den også kunne fastholde den potentielle kunde og samtidig få ham/hende til at identificere sig med hovedpersonen i fortællingen. På den måde vil kundens interesse for produktet stige, da de får en komplet illustration af hvorfor produktet/konceptet passer lige præcis til dem.

Komplet animationsvideo fra kr. 6.000,-

Bleep Films har leveret professionel videoproduktion til virksomheder siden september 2011 og er bl.a. kendt for vores høje og professionelle standart, samtidig med at vores priser er utrolig konkurrencedygtige. Hos os skal selv den mindste virksomhed have en chance. Det koncept har vi tænkt os at tage med på vores animations-eventyr.

Vores priser vil starte allerede fra kr. 6.000,- for en komplet animationsfilm på 60 sekunder. Prisen ligger altså som udgangspunkt på 100 kr. pr. sekund af animation. Den pris er inklusiv manuskript, storyboard, animation, sound design/lydeffekter og eget speak lavet af dig selv eller os.

Dertil vil der kunne tilkøbes diverse elementer, så animationsfilmen passer lige præcis til din virksomheds behov.

Der kan bl.a. tilkøbes

  • Professionelt speak
  • Avanceret sound design/lydeffekter
  • Analyse af koncept til sjov og kreativ idé/handling
  • Avanceret opsætning på video & YouTube kanal

Herunder ses animationsfilm lavet af os:

 

Vi giver et bud på din næste animationsvideo!

Ring til os på telefon +45 51 3030 46 eller send en forsørgelse på din næste animationsfilm her. Vi ser frem til at arbejde med jer!